Какво ще ви поднесе хороскопът за днешния 28 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Различията между вас и околните през деня ще са явни, но се опитайте да овладеете гнева си и да не нападате, когато се чувствате провокирани. Обстановката ще в конфликтна, а и може да усещате, че егото ви е наранено от колеги и приятели. Старайте се обаче да водите спокойни разговори и да обясните причината за раздразнението, вместо да отговаряте на обидата с обида.

Затъмнението от вчера ще ни постави на прага на големи промени, а днес ще усетим провокациите да трансформираме някои житейски сфери. Събитията ще се ярки и не бива да ги пренебрегвате.

Възможно е да се изправите пред обстоятелства, които не сте планирали, и това силно да ви разтревожи. Необходимо е обаче да овладеете бурните емоции и да мислите разумно.

Старайте се да избягвате спорове и конфликти и не налагайте мнението си на всяка цена. Може да се чувствате неразбрани или неоценени, но размяната на остри реплики ще е във ваш ущърб.

Вместо да се нападате с хора, с които имате различия, потърсете близки, които ще ви изслушат и ще ви окуражат в трудната ситуация.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари