Узнай своя хороскоп за 20 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Забравете за служебните проблеми и разногласия. Прекарайте деня в приятелска компания и се опитайте да се пренесете на друго място поне мислено. Другарите ви ще ви развеселят с интересни идеи и предложения. А може и да ви запознаят с някоя нова интересна личност, която да ви вземе ума.

Луната вече е в Скорпион и това ще ви подтикне да действате по-смело дори и в рисковани ситуации. Събитията се случват много бързо и трябва да реагирате адекватно на промените.

Не се изкушавайте излишно да забавяте нещата и да си затваряте очите за трудностите. Необходимо е да сте смели, енергични и дори леко безразсъдни. Днес това ще е от полза за вас.

Заради напрегнатия аспект между Луната и Уран е възможно да изпитате неудовлетвореност и раздразнение в най-ранните часове на деня. Опитайте се да не му отдавате голямо значение и да следвате устремено целите си.

Обедните часове са много подходящи за решителни действия. Те ще се окажат ползотворни както за бизнеса ви, така и за вашия любовен живот. Следобед обаче бъдете нащрек.

Отново настъпва период на конфликти и търкания. Не е изключено някои битови въпроси да противопоставят членовете на семейството ви.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари