Сатанисти ли са били звездите от Клуб 27
Were the Stars of 27 Club Satanists?
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Сатанисти ли са били звездите от Клуб 27

Сатанисти ли са били звездите от Клуб 27

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k370
Ейми Уайнхаус
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Една от най-известните загадки в музикалната история е известна като Клуб 27. Това е названието на редица от легендарни изпълнители, загинали при противоречиви обстоятелства именно на 27-годишна възраст.

Сред имената в зловещата поредица са Браян Джонс, Джими Хендрикс, Джанис Джоплин, Джим Морисън, Кърт Кобейн, Ейми Уайнхаус и други певци, оставили ярка следа в музиката.

Някои от членовете на Клуб 27 са загинали в следствие на злоупотреба с алкохол и наркотици. Други са се самоубили, а трети за починали при изключително съмнителни обстоятелства.

Скептици не откриват нищо особено, че някои от най-талантливите световни изпълнители са починали именно на 27 години.

Конспиратори обаче смятат, че не става дума за обикновено съвпадение.

Говори се, че е възможно звездите всъщност да дължат успеха си на връзки със Сатаната. Някои твърдят, че те вероятно са продали душите си и затова животът им да е бил отнет по едно и също време.

Астролозите пък търсят друго обяснение за смъртта на известните. Според тях, още преди своята 27-ма годишнина, човек започва да усеща пагубното влияние на Сатурн и това го подтиква към фатални действия.

Специалистите по нумерология също имат своите доводи за зловещото явление. Събирайки цифрите 2 и 7, те достигат до числото 9. Само по себе си то символизира края на един цикъл. Разбира се, има и други по-логични доводи за ситуацията.

Лекари смятат, че хората, които злоупотребяват непрекъснато със забранени субстанции и не си доспиват, рухват физически и психически, още преди да са навършили 30 години. Вероятно точно това е подтикнало някои от звездите да стигнат до самоубийство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest