Никога не носете заедно злато и сребро! Вижте какво ви грози

1 от 3 Снимки

1. Ще затрудни комуникацията ви с околните


Заради пагубното взаимодействие на златото и среброто, околните ще усещат необяснимо напрежение около вас. Ще са обезпокоени и нервни. Възможно е дори да страдат от отпадналост и главоболие. При всички случаи ще им е трудно да общуват пълноценно с вас.

Много хора носят едновременно бижута от злато и сребро, смятайки, че няма нищо в това. Но подобно решение би ви коствало скъпо, предупреждават медиуми и сензитиви.

Причината е в енергията на тези два благородни метала. Всеки от тях има много особени вибрации, които обаче се противопоставят едни на други. Влизайки в съприкосновение, те започват да вредят на вашето енергийно поле.

Какво представлява енергийното поле? Това е невидима обвивка, която всеки човек притежава. Този слой защитава нашето тяло и душата ни от атаките на негативните вибрации. Когато енергийният пашкул започне да отслабва, това се отразява зле на цялото ни същество.

Ето защо едновременното носене на злато и сребро е пагубно за вас. Ако още не сте се отказали от идеята, в галерията ни ще видите някои последствия, които ви грозят.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати