Какъв ще е денят ти според дневния хороскоп за 13 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Перспективите в кариерата ви днес са добри, но Звездите ви съветват да се фокусирате върху личния си живот. Вашите близки се намират в трудно положение и имат нужда от вашата подкрепа. Затова приключете с професионалните си ангажименти възможно най-бързо и се посветете на семейството си.

Малко след 06.00 часа тази сутрин настъпва Новолуние в Рак. Важно е обаче да се знае, че след това имаме и Луна без курс, като това явление ще е актуално до 20.30 часа вечерта. Затова днес не трябва да се бърза с решенията.

Въпреки че ще усещате силна необходимост да промените нещо в живота си, не действайте първосигнално. Изчакайте, докато първоначалният ви ентусиазъм отмине и преминете към действие на трезва глава.

Днес е подходящ момент за спазване на лунна диета за отслабване и пречистване на организма. Между 05.00 часа сутринта и 06.00 часа на 14-ти юли се въздържайте от консумация на животински храни.

Ако здравето ви позволява, останете само на течности. Ако не – придържайте се към продукти от растителен произход.

Денят е благоприятен и за писане на желания, но ги обмислете добре. Все пак влиянието на Луната без курс може да ви обърка.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари