Хороскопът ти за 12 юли е тук! Ето какво те очаква днес

9 от 12 Зодии

Стрелец


Постарайте се да стоите по-далеч от мързеливци и песимисти. Днес негативизмът на такива хора може да убие музата ви. Звездите си съветват да се обградите с дейни хора, от които можете да научите нещо полезно. Тяхната активност ще ви служи за пример и вдъхновение. Точно от подобна компанията имате най-голяма нужда днес.

Денят е натоварен с тежка енергия и нямаме много време за губене. Трябва да се активизираме и да използваме близките часове, за да почистим пространството около себе си и да внесем ред в личните си отношения.

Затова не жалете усилия, прегледайте всички вещи и премахнете всичко старо и ненужно. Събирането на вещи ще стане причина енергиен застой около вас. Нямате нужда да живеете с вибрации от миналото.

Проправете път на новото, покажете на Вселената, че сте готови за ново начало, като приключите с всичко старо. Това важи както в битов план, така и в личен. Ако не сте удовлетворени от отношенията си, няма смисъл да продължавате да се измъчвате с тях.

Освободете човека до себе си и си дайте възможност да бъдете щастливи поотделно. Внимавайте обаче с новите връзки. Ако сега допуснете ново лице до себе си, то ще дойде с тежки уроци за вас. Помислете дали сте готови за нови прозрения и размисли.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари