Хороскопът ти за 12 юли е тук! Ето какво те очаква днес

12 от 12 Зодии

Риби


Не се тревожете повече. Колкото и тежко да ви изглежда положението ви, бъдете сигурни, че най-лошото е зад гърба ви и в бъдеще ви предстоят по-позитивни дни. Така че не мислете повече за миналото и вперете поглед в бъдещето. Дайте си кураж, че всичко ще бъде наред и повярвайте в доброто.

Денят е натоварен с тежка енергия и нямаме много време за губене. Трябва да се активизираме и да използваме близките часове, за да почистим пространството около себе си и да внесем ред в личните си отношения.

Затова не жалете усилия, прегледайте всички вещи и премахнете всичко старо и ненужно. Събирането на вещи ще стане причина енергиен застой около вас. Нямате нужда да живеете с вибрации от миналото.

Проправете път на новото, покажете на Вселената, че сте готови за ново начало, като приключите с всичко старо. Това важи както в битов план, така и в личен. Ако не сте удовлетворени от отношенията си, няма смисъл да продължавате да се измъчвате с тях.

Освободете човека до себе си и си дайте възможност да бъдете щастливи поотделно. Внимавайте обаче с новите връзки. Ако сега допуснете ново лице до себе си, то ще дойде с тежки уроци за вас. Помислете дали сте готови за нови прозрения и размисли.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари