Ето какво ви е подготвил вашият нумерологичен хороскоп до 15 юли

1 от 11 Снимки

1. Не се страхувайте да бъдете себе си


През тази седмица ще е от най-голяма полза за вас да бъдете себе си. Не се страхувайте да показвате истинската си същност. Дори и най-странните привички от характера ви ще бъдат приети добродушно. Но определено няма да е във ваша полза, ако се поддавате на чуждото мнение и се опитвате да приличате на друг човек.

Ако искате да научите съветите на звездите от 9-ти до 15-ти юли, първо трябва да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор на данните от датата ви на раждане.

Ако при изчисляването получите числата 11 или 22, ги оставете така, защото в нумерологията те имат специално място. При останалите случаи обаче съберете цифрите от деня, месеца и годината си на раждане, докато получите едноцифрено число.

Следният пример ще ви ориентира как да пресметнете своето лично число:

В случай че вашата рождена дата е 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът се запазва 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число тогава е сборът между 2, 7 и 9, което прави 18. Сборуваме още един път, за да получим едноцифреното лично число 9.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари