Очакват ли те изненади днес - виж в хороскопа за 8 юли

1 от 12 Зодии

Овен


Денят ви ще е изпълнен с изненади. Още от сутринта ще ви се струва, че приятелите ви се наговорят за нещо, а почитателите ви ще се държат доста необичайно. Определено околните са намислили нещо, за което скоро ще научите. Предстои да видите обаче дали то ще ви хареса. Може и сюрпризът да не е съвсем по вкуса ви.

Денят се очертава хармоничен, продуктивен и изпълнен с интересни събития. Повечето представители на различните зодиакални знаци ще са настроени добронамерено към околните, ще са отворени за комуникация и ще бъдат изключително дружелюбни, отзивчиви, състрадателни.

Днес ще забравим напълно за егоистичние си желания и ще сме склонни да помагаме на другите, да им симпатизираме и съчувстваме. Освен това лесно ще изпитваме влечение към противоположния пол и ще сме готови да влезем в романтична връзка.

Моментът обаче не е много подходящ. Не забравяйте, че до края на месец август имаме ретрограден Марс. Така че не ви съветваме да се поддавате на любовите трепети. Романтичните изкушения могат да се окажат голяма клопка за вас. Бъдете по-сдържани и не прекрачвайте границите на неангажиращия флирт.

По-добре се отдайте на творческите си пориви, които също ще са засилени днес. Те ви обещават по-обещаващи моменти от новите запознанства. Така че смело рисувайте, пишете, танцувайте и дайте пълна свобода на въображението си.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Водещи от категорията