Тази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвци

Тази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвци
Снимка: facebook

Подобно на Мелинда Гордън от сериала Шепот от отвъдното, американката Ема Кинсли разговаря с духовете на починалите и предава съобщения на близките им.

Мисията ѝ на медуим започва, когато е на 5 години. Тогава нейният дядо бил откаран в болница, а интуицията ѝ подсказала, че няма да го види повече. Същата вечер се събужда внезапно и го вижда изправен до леглото ѝ. Той ѝ казва да предаде на майка си, че сега се чувства по-добре.

На сутринта Ема е научила, че дядо ѝ е починал малко след като е постъпил в болница. От този ден тя знаела, че нейната роля ще е да свързва духовете на починалите с техните живи роднини.

Започнах да виждам лица на непознати хора и да чувам гласове. Бях изплашена и не казах на никого. Не мислех, че ще ми повярват, споделя Ема.

Вторият съпруг на майка ѝ обаче се оказва човек с интереси към паранормалното. Когато Ема му споделила какво преживява, той я подкрепил и насърчил майка ѝ да развият дарбата ѝ.

Записват я на курс, чрез който се запознава с други хора като нея. Научила се да разчита знаците и да не се страхува от мъртвите, които я търсели, за да ѝ оставят съобщения. На този курс тя осъзнала какво ѝ се случва и прегърнала идеята да бъде медиатор между живота и смъртта.

Тази жена разговаря с духове и предава съобщения от мъртъвци
Снимка: facebook

Сред случаите, които няма да забрави, е майка, който искала да се свърже с починалия си син. Пред Ема се появил духът на момче със сини очи, което се казвало Бен. След този сеанс майката се почувствала много по-спокойна.

С мен се свързват всякакви духове, без значение дали са починали преди месец, или преди 20 години. Аз ги виждам такива, каквито са били в деня, в който са си отишли, и нито година по-възрастни.

В някои от случаите става дума за хора, които са се самоубили, за починали от естествена смърт, а веднъж при мен дойде убиец, който искаше да се изповяда посмъртно за всички престъпления, които беше извършил, споделя още Ема.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати