Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Световният ден на НЛО ни връща към мистерията в Розуел

Световният ден на НЛО ни връща към мистерията в Розуел

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
Световният ден на НЛО

На днешния ден любителите на мистериите и загадките отбелязват Световния ден на неидентифицираните летящи обекти. На тази дата се разбива и НЛО при Розуел, САЩ. Инцидентът завинаги превръща населеното място в емблема небесните аномалии.

Най-популярният инцидент с НЛО датира от 1947-та. Според противоречиви данни, които така и не намират официално потвърждения, през лятото на същата година в района на град Розуел пада странен летателен апарат.

Устройството на машината е крайно интересно, но още по-шокиращи са телата, намерени в кораба. Според разказите на очевидци това всъщност са пришълци, корабокруширали на планетата ни.

След инцидента много бързо се появила мълвата за разбитата летяща чиния. Но след това американските военни излезли с категорично съобщение, че това не извънземен апарат, а метеорологичен балон.

Въпреки силното им убеждение много хора продължават да не са съгласни с тази теория. А на 2-ри Деня на неидентифицираните летящи обекти всяка година, продължаваме да се връщаме към тази мистериозна случка.

Честит Световен ден на НЛО!

Вижте още: НЛО дезинформационната епидемия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати