Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Косата ви показва дали ви е направена магия

Косата ви показва дали ви е направена магия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
4 от 4 Снимки

4. Косата ви се сплита непрекъснато.


Сплетените краища на косата могат да се дължат на лошо разресване или неподдържане, но също биха могли да са знак, че около вас витае злокобно присъствие.

Косата е сред най-големите женски достойнства. Дългата и буйна грива обаче не е просто красиво оръжие, с което дамите омайват мъжките сърца. Тя е много повече от това. Още преди хилядолетия хората са разглеждали косата като магическо продължение на човешкото тяло.

Вярвали са, че косъмчетата всъщност ни помагат да осъществим връзка с Космоса и да приемем информация и енергия. Сплетената на плитка коса пък представлявала амулет, чрез който момичетата се пазели от лоши погледи и негативни помисли.

Днес макар и да сме забравили за необикновената сила на косата си, тя продължава да ни свързва с по-висши светове. Тя е тази, която подсказва, ако енергийното ни ниво е пробито и ни е направена черна магия. Вижте в галерията ни кои са признаците, по които гривата ви подсказва, че някой ви мисли злото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,восъколеене,уроки,амулети,талисмани,защита от негативна енергия,предпазване от магия-тел 0882 355 306 Шамана
0
5