Хороскопът за 29 юни предсказва какво те очаква днес

1 от 12 Зодии

Овен


Не се дразнете на лекомислените хора около себе си и не обръщайте внимание на намусените физиономии, които ще видите през деня си. Вгледайте се в собствените си емоции, опитайте се да останете максимално положителни и се настройте за хубави преживявания. Гответе се за приятна изненада, която ще ви подготви ваш почитател.

Въздействието от Пълнолунието ще продължи да се долавя и днес. По тази причина не е разумно да се вземат радикални решения и да се правят големи промени. Ако все пак сторите нещо подобно, е възможно то да доведе до хаос и обрати в личния ви живот или кариерата ви.

Така че бъдете възможно най-търпеливи днес. Не се опитвайте да пришпорвайте събитията, но и не позволявайте на лежерното настроение да ви разконцентрира. Постарайте се да останете във форма до края на деня без излишни рискове.

Ако ви предстоят важни дела, гледайте да ги приключите до обяд, защото след 13.00 часа ще има период на Луна без курс, който ще продължи до полунощ.

Вземете предвид това обстоятелство, когато шофирате, работите с машини или общувате с важни хора. Възможно е някои от ангажиментите ви да се объркат или просто обстановката да е по-напрегната.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Водещи от категорията