Пълният летен хороскоп 2018 за всяка зодия

1 от 12 Снимки

Овен


В началото на лятото ще имате някои противоречия с противоположния пол, които ще ви накарат да се фокусирате върху кариерата и развлеченията. През август обаче на хоризонта ви отново се задава поредната порция романтични отношения.

Астрономическото лято настъпи и макар времето все още да ни обърква, трябва да се подготвим за горещи приключения и слънчеви дни.

Хороскопът за лято 2018 година ви съветва да бъдете открити в комуникацията си. Така най-бързо ще изградите искрени приятелства, от които толкова се нуждаете.

Възможно е някои от новите познати да ви станат по-близки, отколкото сте подозирали. Не е изключено невинно приятелство бързо да прерасне в романтична връзка.

Важното е да се вслушвате във вътрешния си глас. Интуицията ще ви съветват как най-правилно да постъпвате, за да избегнете банални грешки.

До края на юни Звездите ви насърчават да се погрижите за финансовото си благосъстояние. Трудолюбието и усърдието ще ви помогнат да си осигурите задоволителни парични постъпления до края на лятото.

През месец юли се фокусирайте върху емоционалното си състоянието. Възможно е да бъдете обзети временно от апатия, която да ви тласне към опасно поведение. Направете всичко възможно да прекарате периода сред правилните хора, които да ви предпазят от грешки.

През август очаквайте промени във всички сфери от живота си. Възможно е да получите ново предложение за работа или да напуснете с гръм и трясък старата си служба.

В личен аспект също ще трябва да свикнете с някои новости. Обвързаните хора ще се окажат в нов етап от отношенията си, а необвързаните обмислят идеята за сериозна връзка.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари