Не снимайте спящите си близки! Вижте на какво ги обричате

1 от 9 Снимки

Покрай популяризирането на социалните мрежи свикнахме непрекъснато да споделяме кадри от ежедневието си във Фейсбук. Без значение дали се намираме у дома, на работа, в заведение или на друго място, почти сигурно е, че ще споделим преживяването си със своите приятели.

Някои снимки обаче според езотериците могат да се опасни за хората. Такива например са фотографиите на спящ човек. Ето и защо мистиците намират снимането на подобни кадри за погрешни и дори страховити.

В много общности и духовни учения се смята, че докато сме се отдали на сладка дрямка, нашата душа напуска своя телесен храм и се впуска в астрално пътуване.

В този момент спящият човек е най-уязвим и заснемането му може да наруши неговото енергийно поле, причинявайки му заболявания или преждевременна смърт. Именно поради тези съображения в някои религии не се разрешава да се правят снимки на хора, които спят.

Според някои вярвания пък, спящите деца и възрастни не бива да се снимат, защото така може да бъде прогонен техният ангел пазител.

Врачките и останалите лица, които са вещи в магиите пък, издават още, че фотографиите, в които хората спят, са особено подходящи за черни магии. Затова сензитивите съветват да не се правят такива снимка и най-вече да не се качват в социалните мрежи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати