Послушай съветите на твоя нумерологичен хороскоп до 1 юли

1 от 11 Снимки

1. Имате нужда от истинска почивка


През последните месеци инвестирахте прекалено много средства, време и усилия в проектите си. Изтощихте се до краен предел и това започва да оказва негативен ефект върху здравето и комуникацията ви с околните. Време е да се оттеглите от бойното поле и да се отдадете на заслужена почивка. Изключете телефона си и посветете следващите дни само на себе си.

Предстои ни поредната вълнуваща седмица. Ако искате да узнаете съветите на нумерологията до 1 юли, първо трябва да изчислите личното си число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при пресмятането получите числата 11 или 22, оставете ги така. Те са специални в нумерологията и не трябва се запазят по същия начин. Но при всички останали случаи е нужно да продължите със сборуването, докато получите едноцфирено число от 1 до 9.

Ето и пример, който ще ви помогне да изчислите своето лично число. Ако предположим, че датата ви на раждане е 2-ри януари 2001 година, то тогава трябва да съберете числата от деня (2), месеца (1) и годината (2+0+0+1=3). Така получавате личното число 6.

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари