Виж своя нумерологичен хороскоп до 24 юни

1 от 11 Снимки

1. Хабите усилията си за хора, които не го заслужават


Давате всичко по силите си, за да се харесате на определени хора, но въпреки това те не оценяват жертвите ви. Имат прекалено егоистични възгледи и действията ви не означават нищо за тях. Време е да погледнете истината в очите и да спрете да се раздавате за тези неблагодарници. Нямате нужда от подобни паразити. Насочете усилията си към по-добронамерени лица.

Новата седмица е пред нас, а с нея и поредната доза изненади и предизвикателства. Ако желаете да узнаете съветите на нумерологията за периода 18-24 юни, първо трябва да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината на раждане.

Ако при изчислението му достигнете до числата 11 или 22, не трябва да продължавате със събирането. В света на нумерологията те имат особено значение и трябва да се запазят така. Но при всички останали случаи пресмятането трябва да продължи до получаване на число от 1 до 9.

Ето и пример, който ще ви ориентира как да изчислите своето лично число. Ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая събирате числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай се явява сбор между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното лично число 9.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари