Прочетете тук своя хороскоп за 14 юни

10 от 12 Зодии

Козирог


Няма да липсват стресови ситуации през днешния ден, но ако проявите типичното за вас търпение, ще може да трансформирате стреса в нещо ползотворно. Запазете увереност, дори и обстоятелствата да изглеждат извън контрол. Стига да имате нужната воля, ще решите настоящите проблеми. Не са поддавайте на негативно мислене и разкайвате, а потърсете варианти за изход.

От днес Луната влиза в Рак, което ще ни направи по-чувствителни и по-загрижени както за себе си, така и за околните. Възможно е да сме по-докачливи и по-лесно да се обиждаме от думите и действията на околните.

В същото време Слънцето в Близнаци и Марс във Водолей са в напрегнат аспект, който ще направи трудно превръщането на думите ни в дела. Възможно е да се появяват предизвикателства по пътя ни.

Денят ще е успешен само за търпеливите и постоянни хора. Така че ако искате да доведете работата си докрай, не бива да се предавате пред временно появилите се затруднения.

Опитайте се да не се поддавате на емоциите, а да действате рационално. Ако имате възможност, отложете най-сериозните проекти.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари