Прочетете тук своя хороскоп за 14 юни

5 от 12 Зодии

Лъв


Популярността ви в очите на другите ще започне да расте от днес и по лесно ще печелите вниманието им. Хората ще са привлечени от вашия чар и идеи, но се опитайте и да запазите независимостта си и да не се влияете за всичко от мнението на околните. Колкото по-самостоятелно действате, толкова повече комплименти ще печелите.

От днес Луната влиза в Рак, което ще ни направи по-чувствителни и по-загрижени както за себе си, така и за околните. Възможно е да сме по-докачливи и по-лесно да се обиждаме от думите и действията на околните.

В същото време Слънцето в Близнаци и Марс във Водолей са в напрегнат аспект, който ще направи трудно превръщането на думите ни в дела. Възможно е да се появяват предизвикателства по пътя ни.

Денят ще е успешен само за търпеливите и постоянни хора. Така че ако искате да доведете работата си докрай, не бива да се предавате пред временно появилите се затруднения.

Опитайте се да не се поддавате на емоциите, а да действате рационално. Ако имате възможност, отложете най-сериозните проекти.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари