Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

В ежедневието си непрекъснато боравим с различни предмети и често ги изгубим. На всеки му се е случвало да държи в един момент ключовете за колата, а в следващия да няма представа къде са. Или пък да си мисли, че е оставил телефона си на шкафа, а после да не го открие там.

В такива случаи можем да се впуснем в трескаво търсене или да помолим за помощ домашния дух. Може би ви се струва смешно и дори невероятно, но обитателите на всеки дом са закриляни и наблюдавани от специална енергия.

Тя е невидима за очите, но може да се усети под формата на странен мирис, топлина или пък дори леден полъх. Тези промени в атмосферата на жилището ви подсказват за присъствието на вашия домашен дух.

Когато загубите вещ, просто потърсете помощ от него, като предварително сложите на масата дребни сладки и чаша с вода или мляко. Кажете на глас: Дух, помогни ми да намеря дистанционното на телевизора (например)!

След това напуснете стаята и се усамотете в друго помещение. Скоро ще получите просветление къде е търсената от вас вещ или тя съвсем случайно ще се покаже.

Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

Ако имате куче или котка, вариант е да помолите за съдействие и домашния си любимец. Дайте му малко храна, а след това прошепнете на животното: Посочи ми къде е часовникът (или друг предмет, който ви вълнува)! След това наблюдавайте в коя посока ще поеме четириногото. Там някъде се намира и издирваната от вас вещ.

И още нещо важно! За да имат ефект двата ритуала, трябва наистина да вярвате в тяхната сила. Ако сте скептични към тях и ги извършвате с насмешка, не очаквайте истински резултати. Трябва да сте напълно спокойни и уверени в това, което вършите, за да ви провърви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Kenneth Strickland
Kenneth Strickland
20.04.2020 12:10
Казвам се Кейти Мартин и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия, и това заклинания са безвреден, този човек е много мощен човек, сключих споразумение с него да споделя името си в интернет, затова правя това сега. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.
0
0
Shelley Hanes
Shelley Hanes
30.10.2019 10:33
Толкова съм щастлив, че споделям моя опит и показания тук за това как получих помощ от д-р Огундейл. Am Mrs. Shelley Hanes от Тексас, САЩ. Имах хубаво семейство след брака си; бях женен 6 години за съпруга си и изведнъж друга жена влезе в снимката, на която съпругът ми ме обичаше, преди да започне да избира кавги с мен, че беше толкова насилващ, че когато се опитвам да му кажа истината за това как чувствам и това, което прави, не е подходящо за семейството, той се ядосва много и ме удря с всяко нещо, което вижда около него. но аз все още го обичах с цялото си сърце, въпреки всичко, което ми направи и исках да го върна на всяка цена. след това той подаде молба за развод, през който целия ми живот се разкъсваше и не знаех какво да правя ...... той се измъкна от къщата и изостави мен и децата от 3 години. Така че един мой близък приятел ми каза за любовното заклинание на д-р Огундейл, за да върне съпруга ми, тя също използва любовното заклинание на д-р Огундейл, за да си върне бившия си приятел, който я напусна преди. И ми каза, че сега са много доволни от отношенията. И тя ме въведе в заклинанието, първоначално бях изненадан и уплашен, затова реших да го опитам. Въпреки че не вярвах във всички онези неща, тогава когато той направи специалните молитви и хвърли заклинанието, бях толкова изненадан, след 24 часа съпругът ми се върна и се молеше за моята прошка, той разбра грешките си, просто не можех да повярвам, така или иначе отново сме заедно и вече сме едно голямо щастливо семейство, както беше преди. Сключих споразумение с д-р Огундейл, за да информирам хората за добрата му работа, така че ако имате нужда от каквато и да е помощ, ви съветвам да се свържете с д-р Огундейл Email: ogundeletempleofsolution@ и за WhatsApp или Viver Chat: +27638836445.
0
0