Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

В ежедневието си непрекъснато боравим с различни предмети и често ги изгубим. На всеки му се е случвало да държи в един момент ключовете за колата, а в следващия да няма представа къде са. Или пък да си мисли, че е оставил телефона си на шкафа, а после да не го открие там.

В такива случаи можем да се впуснем в трескаво търсене или да помолим за помощ домашния дух. Може би ви се струва смешно и дори невероятно, но обитателите на всеки дом са закриляни и наблюдавани от специална енергия.

Тя е невидима за очите, но може да се усети под формата на странен мирис, топлина или пък дори леден полъх. Тези промени в атмосферата на жилището ви подсказват за присъствието на вашия домашен дух.

Когато загубите вещ, просто потърсете помощ от него, като предварително сложите на масата дребни сладки и чаша с вода или мляко. Кажете на глас: Дух, помогни ми да намеря дистанционното на телевизора (например)!

След това напуснете стаята и се усамотете в друго помещение. Скоро ще получите просветление къде е търсената от вас вещ или тя съвсем случайно ще се покаже.

Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

Ако имате куче или котка, вариант е да помолите за съдействие и домашния си любимец. Дайте му малко храна, а след това прошепнете на животното: Посочи ми къде е часовникът (или друг предмет, който ви вълнува)! След това наблюдавайте в коя посока ще поеме четириногото. Там някъде се намира и издирваната от вас вещ.

И още нещо важно! За да имат ефект двата ритуала, трябва наистина да вярвате в тяхната сила. Ако сте скептични към тях и ги извършвате с насмешка, не очаквайте истински резултати. Трябва да сте напълно спокойни и уверени в това, което вършите, за да ви провърви.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари