Вашият седмичен хороскоп до 17 юни

10 от 12 Зодии

Козирог – Общувайте повече


Тази седмица ви предстоят интересни срещи, на които може да създадете полезни познанства. На работа се опитайте да споделяте отговорностите си и ако някои ви предложи помощ, не отказвайте. Бъдете по-социални и създайте връзки с хората, а не само с професионалните си цели. В края на седмицата се посветете на заслужена почивка и забравете за всички сериозни ангажименти.

Тази седмица ще се намираме под влиянието на Близнаци. Слънцето и Меркурий вече се движат във въздушния знак, а през седмица е и фазата на Новолуние в Близнаци.

Затова периодът за всякакви занимания, свързани с комуникация, писане, подписване на нови договори, търговия. Споделяйте смело идеите си, търсете съюзници и не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си. Ще имате полза от това.

В началото на седмицата може да се изправите пред някои дребни проблеми, но стига да сте достатъчно упорити и решителни, ще се справите с тях. Не се изкушавайте да си затваряте очите и да игнорирате трудностите, защото това ще ги усложнява.

В края на седмицата може да е по-трудно да намерите общ език с близките си хора и ще се налага да сте по-обрани при общуване.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари