Вашият седмичен хороскоп до 17 юни

7 от 12 Зодии

Везни – Възможни са неразбирателства с околните


През седмицата ще се сблъсквате с неразбирателства с приятели и хора, които доскоро са подкрепяли вашите планове. Може да се чувствате неразбрани и неоценени от околните, но не бива да прибързвате с изводите. Възможно е преценката ви да е неправилна, а затрудненията да са временни. Не бързайте да горите мостове, които може да ви бъдат полезни. В професионалната сфера тази седмица се отваря възможност да учите нещо ново и да развивате нови умения.

Тази седмица ще се намираме под влиянието на Близнаци. Слънцето и Меркурий вече се движат във въздушния знак, а през седмица е и фазата на Новолуние в Близнаци.

Затова периодът за всякакви занимания, свързани с комуникация, писане, подписване на нови договори, търговия. Споделяйте смело идеите си, търсете съюзници и не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си. Ще имате полза от това.

В началото на седмицата може да се изправите пред някои дребни проблеми, но стига да сте достатъчно упорити и решителни, ще се справите с тях. Не се изкушавайте да си затваряте очите и да игнорирате трудностите, защото това ще ги усложнява.

В края на седмицата може да е по-трудно да намерите общ език с близките си хора и ще се налага да сте по-обрани при общуване.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари