Вашият седмичен хороскоп до 17 юни

3 от 12 Зодии

Близнаци – Подгответе се за трудности


В началото на седмицата трябва да сте по-концентрирани върху сериозните си дела и дори да има големи трудности пред вас, не се отказвайте от това, което сте започнали. Съставете си списък с приоритети и отложете по-маловажните си задачи. В средата на седмицата бъдете по-инициативни и потърсете съюзници, които ще ви помогнат с работата. Постарайте се да сте последователни и да удържате на дадената дума.

Тази седмица ще се намираме под влиянието на Близнаци. Слънцето и Меркурий вече се движат във въздушния знак, а през седмица е и фазата на Новолуние в Близнаци.

Затова периодът за всякакви занимания, свързани с комуникация, писане, подписване на нови договори, търговия. Споделяйте смело идеите си, търсете съюзници и не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си. Ще имате полза от това.

В началото на седмицата може да се изправите пред някои дребни проблеми, но стига да сте достатъчно упорити и решителни, ще се справите с тях. Не се изкушавайте да си затваряте очите и да игнорирате трудностите, защото това ще ги усложнява.

В края на седмицата може да е по-трудно да намерите общ език с близките си хора и ще се налага да сте по-обрани при общуване.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари