Вашият седмичен хороскоп до 17 юни

12 от 12 Зодии

Риби – Бъдете предпазливи


Седмицата ще е емоционална за вас, като самотните може да срещнат човек, който да им завърти ума. Лесно ще се привличате от противоположния пол през следващите дни, но за да бъдат новите връзки успешни. Трябва да сте малко по-предпазливи. Бъдете по-предвазливи и с разходите, като не се поддавате на спонтанни покупки, за да не съжалявате в последствие.

Тази седмица ще се намираме под влиянието на Близнаци. Слънцето и Меркурий вече се движат във въздушния знак, а през седмица е и фазата на Новолуние в Близнаци.

Затова периодът за всякакви занимания, свързани с комуникация, писане, подписване на нови договори, търговия. Споделяйте смело идеите си, търсете съюзници и не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си. Ще имате полза от това.

В началото на седмицата може да се изправите пред някои дребни проблеми, но стига да сте достатъчно упорити и решителни, ще се справите с тях. Не се изкушавайте да си затваряте очите и да игнорирате трудностите, защото това ще ги усложнява.

В края на седмицата може да е по-трудно да намерите общ език с близките си хора и ще се налага да сте по-обрани при общуване.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари