Вашият седмичен хороскоп до 17 юни

11 от 12 Зодии

Водолей – Правете компромиси с любимия


Тази седмица ви очакват спорове с половинката във връзка с общи начинания. Не бъдете твърде взискателни към любимия, а се постарайте да погледнете на събитията и от негова гледна точка. През седмицата може да не се чувствате достатъчно стабилни във финансово отношение и е добре да затягате коланите, а не да се оглеждате за заеми или кредити.

Тази седмица ще се намираме под влиянието на Близнаци. Слънцето и Меркурий вече се движат във въздушния знак, а през седмица е и фазата на Новолуние в Близнаци.

Затова периодът за всякакви занимания, свързани с комуникация, писане, подписване на нови договори, търговия. Споделяйте смело идеите си, търсете съюзници и не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си. Ще имате полза от това.

В началото на седмицата може да се изправите пред някои дребни проблеми, но стига да сте достатъчно упорити и решителни, ще се справите с тях. Не се изкушавайте да си затваряте очите и да игнорирате трудностите, защото това ще ги усложнява.

В края на седмицата може да е по-трудно да намерите общ език с близките си хора и ще се налага да сте по-обрани при общуване.

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари