Вашият седмичен хороскоп до 17 юни

1 от 12 Зодии

Овен – Бъдете смели при взимането на решения


Тази седмица се опитайте да доведете до край някои стари планове.Разчитайте на изобретателността си и взимахте смели решения, благодарение на които ще прескочите настоящите граници. Възможни са разногласия с хората около вас. Старайте се да бъде по-сдържани и да не изисквате прекалено много от околните. Избягвайте напрежението при разговори, за да не изгубите важна за вас подкрепа.

Тази седмица ще се намираме под влиянието на Близнаци. Слънцето и Меркурий вече се движат във въздушния знак, а през седмица е и фазата на Новолуние в Близнаци.

Затова периодът за всякакви занимания, свързани с комуникация, писане, подписване на нови договори, търговия. Споделяйте смело идеите си, търсете съюзници и не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си. Ще имате полза от това.

В началото на седмицата може да се изправите пред някои дребни проблеми, но стига да сте достатъчно упорити и решителни, ще се справите с тях. Не се изкушавайте да си затваряте очите и да игнорирате трудностите, защото това ще ги усложнява.

В края на седмицата може да е по-трудно да намерите общ език с близките си хора и ще се налага да сте по-обрани при общуване.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари