Вижте съветите на нумерологията до 17 юни

1 от 11 Снимки

1. Поставете чуждите интереси над собствените си желания


През следващите дни ще трябва да преодолеете егоизма си в името на приятелството. Хора от обкръжението ви ще имат нужда от вас, за да се справят с проблемите си. Ако държите на отношенията си с тях, ще се наложи да им окажете помощ. В противен случай е възможно да се лишите от компанията им в бъдеще.

Новата седмица е пред нас и е време да узнаем какво ни очаква според нумерологията. За да разберете и вие какви ще са за вас близките дни, трябва първо да пресметнете своето лично число. Напомняме, че то се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината на раждане.

Ако при пресмятането стигнете до числата 11 или 22, не бива да продължавате със събирането. В света на нумерологията те са със своето специално място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче трябва да продължите с пресмятането, докато получите число от 1 до 9.

Ето и пример, който ще ви подскаже как да пресметнете своето лично число. Ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая събирате числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Извършваме събиране още веднъж, за да получим едноцифреното лично число 9.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари