Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовта

Гадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовта

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
6 от 6 Снимки

6. Черен и шарен чорап


Ще изпитате силни симпатии към някого, но той ще иска само приятелство от вас. Възможно е романтичните ви пориви да поставят край на отношенията ви завинаги. Затова мислете, преди да действате. Преценете кое е по-важно за вас – приятелството или любовта.

Ако искате да разберете какво ви очаква в любовта, можете да извършите лесно гадаене с чорапи. Ритуалът е елементарен и всичко, от което се нуждаете, са три чифта чорапи – бели, черни и шарени.

За да проведете сеанса, трябва да сте съвсем сами у дома и времето да е ясно и спокойно. Не правете ритуала, ако има силен вятър или буря навън, защото това може да промени резултатите от любовната гледанка.

След като сте спазили първите две условия, подберете трите чифта чорапи и ги поставете в празна кутия. Затворете очи и си се фокусирайте върху темите, които ви вълнувате в любовта.

Дайте си няколко минути да проясните мислите и желанията си. След това бръкнете в кутията, разбъркайте чорапите и извадете два от тях. Проверете в галерията ни как да тълкувате тяхното значение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.06.2018 04:33
u letoto jejko odime po kapli sirec bosi po asfaltu ili sos cehli
3
0
Анонимен
Анонимен
12.06.2018 23:10
porednata prostotiq corapi se prodavat navsqkade kfito iskash vsicko e ala bala
horata izperkaha ot sueveriq
15
0