Гадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовта

1 от 6 Снимки

1. Два шарени чорапа


Очакват ви вълнуващи и страстни моменти на любовния фронт, но не се надявайте на твърде сериозни отношения. По-вероятно е комуникацията ви да остане само на ниво флирт. Съветваме ви да се наслаждавате на момента и да не храните големи илюзии за далечното бъдеще.

Ако искате да разберете какво ви очаква в любовта, можете да извършите лесно гадаене с чорапи. Ритуалът е елементарен и всичко, от което се нуждаете, са три чифта чорапи – бели, черни и шарени.

За да проведете сеанса, трябва да сте съвсем сами у дома и времето да е ясно и спокойно. Не правете ритуала, ако има силен вятър или буря навън, защото това може да промени резултатите от любовната гледанка.

След като сте спазили първите две условия, подберете трите чифта чорапи и ги поставете в празна кутия. Затворете очи и си се фокусирайте върху темите, които ви вълнувате в любовта.

Дайте си няколко минути да проясните мислите и желанията си. След това бръкнете в кутията, разбъркайте чорапите и извадете два от тях. Проверете в галерията ни как да тълкувате тяхното значение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
13.06.2018 04:33
u letoto jejko odime po kapli sirec bosi po asfaltu ili sos cehli
3
0
Анонимен
Анонимен
12.06.2018 23:10
porednata prostotiq corapi se prodavat navsqkade kfito iskash vsicko e ala bala
horata izperkaha ot sueveriq
15
0