Тя заспа с телефон под възглавницата и откри нещо ужасяващо

1 от 2 Снимки

Жена от Нюкасъл шокира целия свят с историята си. Дебора, която е майка на две деца, твърди, че в дома ѝ бродят призраци и дори е била заснета от тях, докато спи.

Необикновената случка станала неотдавна, когато дамата заспала с телефон под възглавницата. После станала от леглото, устройството все още си било на мястото и всичко изглеждало съвсем нормално. Щом отворила галерията си със снимки обаче, Дебора щяла да припадне.

На един от фотосите се виждало как тя спи и е с леко отворени очи. По всичко личало, че снимката е направена точно преди да се събуди тази сутрин. Как обаче се е случило това, след като по това време в жилището нямало други хора освен Дебора, а и телефонът бил под възглавницата?

На този въпрос жената не може да намери логичен отговор. Затова тя допуска, че снимката /вижте я в галерията/ е направена от призрак. Нейните съмнения се потвърждават, когато се свързва с екстрасенс.

Експертът заключва, че изображението наистина е със свръхестествен произход. Дори го разглежда като знак, пратен от починали близки на жената. Медиумът дори успява да види призрачно присъствие на някои от последните празнични фотографии на семейството.

И докато близките на Дебора са в шок от случилото се и не знаят какво да предприемат, техни приятели са по-скептични към случая. Те допускат, че в дома онази сутрин може да е влязъл неканен гост и съветват жената да подаде сигнал в полицията.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Анонимен
Анонимен
23.12.2018 22:35
Само да поправя...НЕЩО.....ВЗЕМЕ....И ПАК НЕЩО ...грешка в клавиатурата.
0
0
Анонимен
Анонимен
23.12.2018 22:32
И аз съм заспивала с телефона под възглавницата, амааа никой не ме е снимал до сега. И как неща нематериално може да вземи нищо материално, че и снимки да прави????
1
0