sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Всеки човек се е срещнал с извънземен!

Всеки човек се е срещнал с извънземен!

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k920
Извънземни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

От години разказите за зелени човечета интригуват уфолози и фенове на паранормалното, но напоследък и учените задълбават в тези истории. Нови експерименти показаха, че в тези разкази има доза истина и вероятно всеки човек се е срещнал с извънземен.

Опити, проведени с 20 доброволци в Изследователския център Преживявания извън тялото в Лос Анджелис показват, че близките срещи с третия вид са просто проекция на човешкото съзнание.

Използвани са серия от практики, при които пациентът е събуждан от сън. Някои от тях са били наясно какво сънуват и са можели да манипулират събитията от съня си.

Оказало се, че пациентите, които умеели да манипулират сънищата си, често имали преживявания извън тялото и срещи с извънземни.

Според главния изследовател Майкъл Радуга по време на експеримента повече от половината доброволци са успели да достигнат състояние на излизане извън тялото, а седем от 20-те души дори успели да контактуват с извънземни форми на живот.

Сънища

Добавя и че вероятно всеки човек е имал подобно преживяване и е видял насън прословутите зелени човечета, но е забравил съня си.

Разказите с отвличане на извънземни през нощта при доброволците се е случили по време на фазата на бързо движещите се очи. Тогава сънищата са най-ярки, а способностите на човешкото съзнание – най-големи.

Но в крайна сметка всичко си остава просто сън независимо колко истинско е било за хората, които са го изпитали.

Изследването на Майкъл Радуга е независимо и не е подкрепено от други научни институти, но занапред той смята да публикува в официални издания резултатите и да продължи да проучва човешката способност да фабрикува срещи с извънземни, които изглеждат истински.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest