sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Каква е кармата ви в любовта според асцендента

Каква е кармата ви в любовта според асцендента

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60833
1 от 12 Снимки

Асцендент Овен


Хората с асцендент Овен са силно обвързани със семейството, рода и майка си. Те са емоционално свързани с дома си и основната им задача е да изградят стабилно семейство и уют. В предишния си живот са получавали огромни грижи, любимият човек се е грижил за тях както майка се грижи за детето си, чувствали са се защитени и закриляни във връзката си. Ако вие сте с асцендент Овен сега е ваш ред да се отплатите и да върнете грижите към човека до вас.
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Казва се, че няма нищо случайно и дори любовта ни е предопределена. Съществуват много езотерични методи, чрез които да разберем каква е съдбата ни в любовта, а един от тях е астрологията.

Според асцендента си може да научите какви кармични обстоятелства ще влияят на любовния ви живот. Асцендентът определя дали ще срещнете любовта трудно, дали ще е свързана с нещастие и големи уроци.

Вижте в нашата галерия каква е кармата ви в любовта и любовните връзки. Някои срещат подходящия човек за себе си по-рано от други, а астрологията обяснява това с опита ни от предишни животи.

Така например хората с асцендент Овен имат най-лека кармична тежест по отношение на връзките и може да срещнат правилния човек за себе си още докато са млади, докато хората с асцендент Рак има да учат много за любовта, преди да срещнат подходящия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати