Каква е кармата ви в любовта според асцендента

12 от 12 Снимки

Асцендент Риби


Хората с асцендент Риби харесват интелектуалната страна на любовта. Обичат да общуват, да флиртуват и дори да клюкарстват за забавление. В предишен живот са били истински Дон Жуан. Лесно са омайвали противоположния пол със сладките си приказки и са имали многобройни афери. Били истински поети и знаели как да завладеят вниманието на човека, от когото се интересуват. Ако сте с асцендент Риби, в този живот те трябва да учат партньора си как да се изразяват красиво и да печелят нужното внимание.

Казва се, че няма нищо случайно и дори любовта ни е предопределена. Съществуват много езотерични методи, чрез които да разберем каква е съдбата ни в любовта, а един от тях е астрологията.

Според асцендента си може да научите какви кармични обстоятелства ще влияят на любовния ви живот. Асцендентът определя дали ще срещнете любовта трудно, дали ще е свързана с нещастие и големи уроци.

Вижте в нашата галерия каква е кармата ви в любовта и любовните връзки. Някои срещат подходящия човек за себе си по-рано от други, а астрологията обяснява това с опита ни от предишни животи.

Така например хората с асцендент Овен имат най-лека кармична тежест по отношение на връзките и може да срещнат правилния човек за себе си още докато са млади, докато хората с асцендент Рак има да учат много за любовта, преди да срещнат подходящия.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари