Прочетете седмичния си хороскоп до 10 юни

1 от 12 Зодии

Овен – Околните ще имат големи очаквания към вас


Тази седмица не бъдете твърде самонадеяни и не разчитайте, че старите успехи ще съдействат с околните, защото техните очаквания ще бъдат по-големи. И от семейството, и от професионалната сфера хората ще изискват повече. Ще ви натоварват с допълнителни отговорности и ще се наложи да поемате повече задачи. Очакват ви предизвикателства по отношение на работата в екип, но това ще е възможност да решите някои недоразумения.

Тази седмица на изпитания ще бъдат поставени личните взаимоотношения. Венера в Рак ще се намира в опозиция с Плутон в Козирог, което се случва изключително рядко, най-вече при кардинални зодии.

Интензивни и драматични чувства, страхове за близки хора и стари обиди ще излизат наяве. Възможни са силни прояви на ревност към половинката, желание за отмъщение и завист към околните.

Подгответе се за по-остри реакции и силни страсти през тази седмица. Околните ще ви подозират в какви ли не грехове, а може и вие да подозирате тях.

Ще сме по-емоционални през следващите дни и затова е по-добре да отложим важните решение. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си с околните и се опитайте да изчистите появилите се недоразумения.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари