Какво ще ти разкрие нумерологичният хороскоп до 10 юни

1 от 11 Снимки

1. Ще трябва да балансирате между работата и личния живот


През тази седмица ще трябва да сте еднакво активни и на работното място, и на любовния фронт. Работодателите ви ще очакват много от вас, както и хората, с които споделяте свободното си време. Така че не бързайте да вложите силите си само в една от двете сфери. Опитайте се да балансирате и да сте еднакво прецизни както в любовта, така и в службата.

Искате ли да разберете какво ви очаква от 4 до 10 юни според нумерологията? Тогава най-напред изчислете своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при изчисляването му попаднете на числата 11 или 22, трябва да ги запазите така, тъй като те са със своето специфично място в нумерологията. Но при другите случаи трябва да продължите с пресмятането, докато получите число от 1 до 9.

Така например, ако рождената ви дата е 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая събирате числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай се явява сборът между 2, 7 и 9, което прави 18. Сборуваме още веднъж, за да получим едноцифреното лично число 9.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари