Виж своя хороскоп за 28 май! Разбери какво да очакваш от деня

1 от 12 Зодии

Овен


Не се надявайте на големи победи в делата си. Ще има някакъв прогрес, но той няма да е забележителен и със сигурност няма да ви задоволи. Ще трябва да поработите още над себе си и най-вече над своята дисциплина. Добрата новина все пак е, че се движите в правилната посока и скоро ще достигнете целите си.

През 28 май Луната е в зодиакален знак Скорпион и това засилва емоциите и инстинктивното поведение. При това положение трябва да се приготвите са непредсказуем и изпълнен с трудности ден.

Ще можете да се справите с препятствията по пътя си, но бъдете сигурни, че няма да липсват драми и те със сигурност ще вгорчат вкуса дори и на най-сладките ви победи.

През днешния ден силно нараства нуждата от власт и лидерство спрямо околните. Ако в кръга ви има хора, които лесно се съобразяват с чуждото мнение, ще се сработите някак с тях. По-вероятно е обаче да срещнете неодобрение и да се наложи да влезете в тежки словесни битки.

Днес е много важно също така да заложите и на новите знания, без значение с какво се занимавате. Ако продължите да разчитате на стари схващания, няма да се развиете в своята сфера и така не ще удовлетворите нуждите си от завоюване на нови територии. Така че не се страхувайте от предизвикателствата, а ги приемете за свой учител и приятел.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари