Виж какво ще ти се случи днес! Узнай хороскопа за 27 май

11 от 12 Зодии

Водолей


Водолеи, днешният ден няма да е най-вълнуващият в живота ви, но пък и няма да е най-лошия. Ще се радвате на уважение от страна на близки и приятели и ще се убедите, че винаги има на кого да разчитате. А това не е никак малко! Така че, ако си търсите повод за празнуване, вече имате много сериозна причина.

През днешния ден ще сме изключително деликатни и раними. Прекалено много ще се взираме в дреболиите и ще приемаме прекалено лично всяка шега, изречена по наш адрес.

Най-лошото е, че нещо може да ни напомни за стари обиди и неприятни моменти, което допълнително ще се отрази зле на крехката ни душевност.

Ако някакви реплики преди това са минали незабелязано покрай ушите ни, то сега ще се връщат непрекъснато в съзнанието ни и ще разяждат душата ни, подтиквайки ни към безразсъдни действия.

За да не станем жертва на собствените си емоции, е добре днес да не оставаме сами за дълго и непрекъснато да се ангажираме с някакви интелектуални предизвикателства. Така ще държим негативните мисли по-далеч от нас.

Желателно е също така да прекараме деня си в приятни компания, а не с хора, които са негативни и непрекъснато се оплакват. Има опасност да се заразим с негативизма им и да се отдадем на самосъжаление.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари