Виж какво ще ти се случи днес! Узнай хороскопа за 27 май

2 от 12 Зодии

Телец


Вие сте прекалено изискващи и капризни към околните, а в същото време сами не сте готови да им дадете всичко. Помислете дали взискателността ви не е твърде голяма! Може би трябва да намалите очакванията си и да започнете да приемате хората в тяхната естествена светлина. Колкото по-бързо го направите, толкова повече разочарования ще си спестите.

През днешния ден ще сме изключително деликатни и раними. Прекалено много ще се взираме в дреболиите и ще приемаме прекалено лично всяка шега, изречена по наш адрес.

Най-лошото е, че нещо може да ни напомни за стари обиди и неприятни моменти, което допълнително ще се отрази зле на крехката ни душевност.

Ако някакви реплики преди това са минали незабелязано покрай ушите ни, то сега ще се връщат непрекъснато в съзнанието ни и ще разяждат душата ни, подтиквайки ни към безразсъдни действия.

За да не станем жертва на собствените си емоции, е добре днес да не оставаме сами за дълго и непрекъснато да се ангажираме с някакви интелектуални предизвикателства. Така ще държим негативните мисли по-далеч от нас.

Желателно е също така да прекараме деня си в приятни компания, а не с хора, които са негативни и непрекъснато се оплакват. Има опасност да се заразим с негативизма им и да се отдадем на самосъжаление.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари