Какво ще ви поднесе денят според хороскопа за 24 май

11 от 12 Зодии

Водолей


Включите се на повече социални събития днес, защото те ще се окажат възможност да реализирате своя стара цел. В миналото може да ви е липсвало достатъчно увереност или смелост да рискувате, но благодарение на новите запознанства днес ще се заредите с нужния кураж. Поговорете с околните за целите си и поискайте мнението им.

Направете си амбициозни планове за днешния ден и не се целете ниско, понеже имате шанс да постигнете повече, отколкото сте очаквали. Ще останете доволни от резултатите, ако сте по-смели.

Слънцето в Близнаци и Марс във Водолей са в хармоничен аспект, който ще ни зареди с позитивизъм и ще ни даде увереност да направим това, което наистина искаме.

По-ясно ще виждаме големите си цели и получим нужното вдъхновение, за да ги преследваме. Бъдете по-спонтанни и не се отказвайте от намеренията си.

Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби също са в хармоничен аспект, който ще ни даде нужната вяра и самочувствие, за да не се отказваме от мечтите си и да дадем всичко от себе си, за да се превърнат те в реалност.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари