Какво ще ви поднесе денят според хороскопа за 24 май

1 от 12 Зодии

Овен


Днес се старайте да намирате компромис в различията между вас и вашата половинка. Търсите леки и приятни теми за разговор, избягвайки въпросите, които могат да създадат противоречия. Изслушвайте другите, давайте съвети и не налагайте мнението си на всяка цена. Сега е подходящо да строите мостове между себе си и другите.

Направете си амбициозни планове за днешния ден и не се целете ниско, понеже имате шанс да постигнете повече, отколкото сте очаквали. Ще останете доволни от резултатите, ако сте по-смели.

Слънцето в Близнаци и Марс във Водолей са в хармоничен аспект, който ще ни зареди с позитивизъм и ще ни даде увереност да направим това, което наистина искаме.

По-ясно ще виждаме големите си цели и получим нужното вдъхновение, за да ги преследваме. Бъдете по-спонтанни и не се отказвайте от намеренията си.

Юпитер в Скорпион и Нептун в Риби също са в хармоничен аспект, който ще ни даде нужната вяра и самочувствие, за да не се отказваме от мечтите си и да дадем всичко от себе си, за да се превърнат те в реалност.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари