Хороскоп за 18 май! Виж препоръките за днешния продуктивен ден

1 от 12 Зодии

Овен


Ако е възможно, ограничете кръга от хора, с които ще общувате. Ограничите и общуването с любимия човек до минимум, но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Не трябва да направите нещата така, че да помисли, че отношението ви към него се е променило. Смутите ли го, ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Луната е в Рак и ще остане там до 14 ч. Това е едно силно и продуктивно време. Зодиите взимат решения бързо, а мислите ще текат бързо. Информационният поток ще бъде лесно приложим и усвоим.

От 14 до 16 часа ще усетите леко задържане на темпото и умора. Внимавайте в общуването с по-възрастни или негативни хора. Не се поддавайте на песимизъм и внушения, че всичко е трудно и т.н.

За щастие за всички Меркурий и Сатурн образуват хармоничен аспект в 19.49 ч. Между думи и дела ще има добра координация и максимална концентрация. Всички замислено за деня ще се осъществи.

В дни като днешния е редно да внимавате с направените обещания. Всичко казано ще трябва да се изпълни. Словото е заредено със сила и мистична сила за реализация. Денят е подходящ за ходене по институции, подаване на документи и вземане на изпити.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари