Хороскоп за всички зодии за динамичния 17 май

10 от 12 Зодии

Козирог


Използвайте този ден, за да уредите някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Вие ще останете онзи незаменим миротворец, който ще води преговори за справяне със сериозните емоционални загуби. Употребете времето за спокоен отдих и необременяващи занимания. Работете с ръцете си – това ще ви помогне да възстановите душевните сили и ще ви направи по-спокойни и привлекателни.

Днешният ден цялото напрежение ще остане зад гърба ви. Всичко притеснително от вчерашните аспекти ще бъде забравено.

17-ти май ще е продуктивен. В него ще ви споходят много важни и интуитивни прозрения. Усещате новите тенденции и ще можете удачно да се възползвате от тях. За вас услужливо ще се появяват и хората, знанията, информацията и възможността за тяхното проявяване.

Луната е в Близнаци и през целия ден ще е в хармоничен аспект с Венера. Това ще облекчи комуникациите, приятелските връзки и срещите. Ако в предходните дни сте имали усложнения в отношенията, днес ще започне леко разведряване на обстановката.

Днес започнете постепенно да си систематизирате нещата за бъдещите действия. Това ще ви помогнат да осъществите желанията си. Нужни са реално действия – не чакайте само на Вселената.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари