Дневен хороскоп за 16 май

9 от 12 Зодии

Стрелец


По-делови сте от обикновено. Иска ви се да удовлетворите своите не малки потребности за нещо, да устроите бита си или да си напълните портмонето. Каквото и да предприемете, ще се наложи да се ръководите не само от своите желания, но и от здравия разум или служебните си задължения. Вечерта ще ви накара да зарежете прекомерната строгост, придирчивост и официалност. Не сменяйте целите си и всичко ще е наред.

Денят е прекрасен за начало на цикъл от физически упражнения, за лечебно гладуване или диета. Преодоляването на негативни качества като злоба и алчност ще помогне за реализирането на нови начинания.

Луна днес е в Близнаци. Това е време на бързи и енергични дела. С това расте импулсивността. Това трябва да се използва за решаването на въпроси и проблеми, които не изискват голяма концентрация и много време.

Увеличената интелектуална активност днес е благоприятна за дела, изискващи бързо вземане на решения или за получаване на информация.

Постоянното желание да превключите на ново занимание няма да ви помогне, ако от вас се изисква търпелива работа, върху която трябва да съсредоточите цялото си внимание.

Ето защо е добре всички дългосрочни проекти трябва да се отложат за по-благоприятен период.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари