Дневен хороскоп за 16 май

7 от 12 Зодии

Везни


Днешният ден ще е неутрален от всяка гледна точка. Само в романтичен план може да се очаква нещо позитивно. Ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно. Колкото сте по-искрени, толкова ще бъде по-добре. Абстрахирайте се от всичко и действайте нетипично. Така ще си спестете неразбориите и усложненията.

Денят е прекрасен за начало на цикъл от физически упражнения, за лечебно гладуване или диета. Преодоляването на негативни качества като злоба и алчност ще помогне за реализирането на нови начинания.

Луна днес е в Близнаци. Това е време на бързи и енергични дела. С това расте импулсивността. Това трябва да се използва за решаването на въпроси и проблеми, които не изискват голяма концентрация и много време.

Увеличената интелектуална активност днес е благоприятна за дела, изискващи бързо вземане на решения или за получаване на информация.

Постоянното желание да превключите на ново занимание няма да ви помогне, ако от вас се изисква търпелива работа, върху която трябва да съсредоточите цялото си внимание.

Ето защо е добре всички дългосрочни проекти трябва да се отложат за по-благоприятен период.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари