Дневен хороскоп за 16 май

4 от 12 Зодии

Рак


Няма кого да обвинявате за разочарованията днес. Пред очите ви рухват илюзии, които старателно поддържахте дълго време. В такъв ден е трудно да се съсредоточите върху работа, тъй като емоциите ще са твърде много. Въпросите, нуждаещи се от внимание са твърде сериозни, така че е добре да се въоръжите със здрав разум. Започнете да ги решавате и, ако се налага, поискайте съвет от някой по-възрастен.

Денят е прекрасен за начало на цикъл от физически упражнения, за лечебно гладуване или диета. Преодоляването на негативни качества като злоба и алчност ще помогне за реализирането на нови начинания.

Луна днес е в Близнаци. Това е време на бързи и енергични дела. С това расте импулсивността. Това трябва да се използва за решаването на въпроси и проблеми, които не изискват голяма концентрация и много време.

Увеличената интелектуална активност днес е благоприятна за дела, изискващи бързо вземане на решения или за получаване на информация.

Постоянното желание да превключите на ново занимание няма да ви помогне, ако от вас се изисква търпелива работа, върху която трябва да съсредоточите цялото си внимание.

Ето защо е добре всички дългосрочни проекти трябва да се отложат за по-благоприятен период.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари