Дневен хороскоп за 15 май за всички зодии

1 от 12 Зодии

Овен


Днес се чувствате изключително изморени. Не се препоръчва да си урежда-те срещи. Очакванията към любимия ви човек няма да са оправдаят. Оправданията, за жалост, няма да са ви от полза.

Днес, точно в 14.49 ч., настъпва новолуние в Телец. До този час имате шанса да приключите със старото, да се освободите от миналото и да довършите започнатото. Така ще може да посрещнете новия лунен месец освежени и обновени.

В днешния ден настъпва едно много важно астрологично събитие. Планетата Уран, която е вестител на новото, на прогреса и на промяната преминава от Овен в Телец в 18.24 ч. Тези, които имат други планети или асцендент в Телец, трябва да се мобилизират и да очакват промени, обновления и обрати в живота си в скоро време.

Планетата Уран винаги носи новости и промяна както в личен, така и в обществен план. Очакват ни фундаментални промени в икономическата и финансова сфера. В живота ви навлизат нови технологии, нови начини за печелене на пари и нов поглед върху ценности и ресурси. Това, което до момента сте възприемали като надеждно и устойчиво, ще се срине и промени до неузнаваемост.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари