Най-точният Нумерологичен хороскоп за седмицата 14-20 май

1 от 11 Снимки

1. Намерете време и за малко любов


В тази специална седмица ще имате шанса да оцените хората в живота си. Ще създадете специални спомени с малко усилия. Ако сте ангажирани във връзка, е време да преразгледате приоритетите си. Лесно е да се улисате в работата. Редно е обаче да намерите време и за себе си и любимия си човек. Спрете да се стремите да угодите на всеки.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода 14 – 20 май, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари