Твоят Седмичен хороскоп за 14-20 май

1 от 12 Зодии

Овен


Тази седмица ще се окажете прекалено ангажирани със семейни или работни задачи и няма да имате и минута за себе си. Това ще породи напрежение и конфликтни ситуации. Колкото и да искате да получите нови знания и да се самоусъвършенствате, времето просто няма да ви стига. Контролирайте емоциите си във всяка ситуация и помнете, че решенията ви трябва да бъдат мъдри и справедливи. През уикенда ще се нуждаете от спокойна почивка, а вечерните посещения няма да е зле да оставите за друг ден.

Слънцето навлиза в Телец тази седмица. Това прави периода дързък и предизвикателен за мнозина от представителите на зодиака. Следвайте всички указания, които смятате за важни и не се поддавайте на негативни влияния. Това доста ще ви помогне за преодоляване на периода.

Звездите съветват да не бъдете срамежливи. Поемете инициативата. Добре е да имате около или в себе си вашия полускъпоценен камък. Проверете кой е той и заложете на най-правилният за вас. Това ще повиши силата и енергията ви.

Независимо как минава седмицата ви, е редно да оставите уикенда за почивка. Това ще ви помогне да възстановите силите си и да сте готови за следващите предизвикателства на съдбата.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари