Хороскоп за 14 май! Виж препоръките за днешния особен ден

1 от 12 Зодии

Овен


Възможно е днес да се сблъскате със събития, които ще окажат влияние върху живота ви на по-късен етап. Затова избягвайте да се доверявате на хората около вас, особено когато се отнася за теми, свързани с бизнес и пари. При обсъждане на семейни въпроси, не се опитвайте да се налагате. Мнението на близките ви ще е по-безпристрастно от вашето и съответно ще е по-полезно.

Поради намаляващата Луна денят е особен. Желателно е да не се заемате с никакви нови начинания, а да довършите старите ангажименти в живота си.

Възползвайте се от периода, за да се фокусирате върху здравето си. Моментът е подходящ за изцеляващи ритуали, свързани с фазата на Луната. Гледайте да изчистите живота си от всичко неясно във всеки възможен смисъл.

Денят е добър за разтребване, подреждане, организиране. Същевременно, ако не се чувствате удовлетворени от контактите си с определени хора, преустановете отношенията си.

Нека повече не поддържате отношения насила. Нека лицата, които черпят от енергията ви и не ви дават нищо обратно, останат във вашето минало.

Обърнете внимание и на още нещо важно. Днес е възможно Вселената да ви прати противоречива ситуация, с която да изпита вашите намерения.

Ето защо не приемайте нищо от днешния ден за даденост и не вярвайте сляпо на персоните, с които ще ви срещне той. Въздържайте се и от заключения, защото обстановката ще е много динамична.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари