Твоят дневен хороскоп за 13 май! Виж каква ще е неделята ти

1 от 12 Зодии

Овен


Денят не е подходящ за взимане на важни решения, свързани с любовния ви живот. Ще сте подвластни на полюсни чувства и ще сте объркани в преценките си. По отношения на контактите с нови хора бъдете внимателни. Има опасност някой да се възползва от добрината ви и да ви подведе. Вслушвайте се повече в интуицията си, която ще ви опази от рисковани постъпки.

Днешният неделен ден ще е противоречив, непредсказуем и емоционален. Ако в дадена сфера от живота ви върви, очаквайте проблеми в друга. Не прибързвайте да се радвате на успехите си и да се успокоявате, защото неочаквани събития могат да ви обезпокоят.

Имайте предвид, че днес някои от зодиакалните знаци ще получат по-ясна представа за ситуации, свързани с личния им живот. Ще се наблюдава приток на идеи и озарения, ще се разкриват емоции и атмосферата ще е изпълнена с еуфория.

От друга страна обаче, в материалния ви живот могат да настъпят някои неприятни промени. Не се впечатлявайте, ако нещата не се наредят според очакванията ви или някой не отговори на критериите ви.

Бъдете по-търпеливи към околните и най-вече към останалите обитатели на дома ви. Избягвайте давате пари и вещи назаем, защото има опасност да не ги получите обратно. Странете от избухливи и непостоянни хора – днес компанията им може да е пагубна за настроението ви.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари